Game of Thrones

Nu har jag äntligen sett igenom serien en gång till och är up to date så att säga. Jag kan ju säga som så att det var mer än en gång jag undrade vad jag gjorde första gången jag såg serien. Det var väldigt många saker som jag inte kom ihåg eller inte ens kopplade. Första gången jag tittade var visserligen utspritt och inte i ett svep. Jag fokuserade på de intriger jag tyckte bäst om; Sansa, Tyrion och framförallt Daenarys och kanske lite Jon Snow och Arya.

Det gjorde jag visserligen den här gången med. Men inte enbart och det var väldigt givande. Jag hävdar fortfarande att Game of Thrones är tv-serien som har ungefär ganska precis allt. Däremot är jag lite osäker på om jag kommer vilja läsa böckerna. I detta fallet känns det faktiskt som jag inte ska göra det. För jag vet redan nu att de kommer skilja sig åt rätt mycket efter vad jag fått berättat för mig men ja hm, det tål att tänkas på.

Nu fortsätter jag med att titta på Outlander istället och jag håller på att bygga på en lista med dels filmer och dels serier jag vill se, som jag har ”missat” och som kommer nytt. Mer om det senare.

Har ni några förslag så tar jag gärna emot dem. Mina kriterier är att de ska vara nördiga, gärna fantasy eller science fiction. Inte ett krav men en fördel. Hit me!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s