And then…? Andra delen av helgens äventyr

Efter besöket på SF-bokhandeln i lördags tog jag och N oss via den mindre kyrkogården till kungsparken för att flanera i solen, sitta vid vattnet och vid ett syrensnår för att njuta av djur- och växtlivet. Vi hann med dessa bedårande andungar, ett par Herr och fru Nils (läs änder) och en fasan som inte fastnade på bild och Delly-fåglar (läs: koltrastar och Neil Gaiman) förutom syrenerna då som vi sniffade på med stor förtjusning. Så mycket bättre än handsprit eller hur N?

Andparet kom bokstavligen ända fram till där vi satt bland syrenerna och ville ha något att äta. Men vi hade inget att ge dem. Förlåt fina fåglar, förlåt! Inte för att det gick någon större nöd på dem misstänker jag. De var väldigt fina och såg välmående ut där de kvackade omkring på fru Nils inrådan.

Efter att legat en stund i gräset i denna mycket naturliga och avslappnande pose var det dags att röra oss hemåt och denna fantastiska väggmålning hittade vi på vägen till bussen. Vi missade dessutom mer eller mindre regnet som kom, vilken tur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s